Ziua Internationala de Actiune pentru Clima


In organizarea Primariei Municipiului Braila, a Consiliului Judetean Braila, a Facultatii de Inginerie, a Facultatii de Inginerie Braila si a ISJ Braila, au loc astazi, o serie de activitati dedicate Zilei Internationale de Actiune pentru Clima.

De la ora 10.00, in Aula Facultatii de Inginerie Braila, va avea loc Simpozionul dedicat evenimentului, la care participa elevi si studenti de la: Facultatea de Inginerie Braila, Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau", Colegiul National "Ana Aslan" si Liceul Teoretic "Panait Cerna".

De la ora 11.00, timp de o jumatate de ora, peste 100 elevi si studenti din municipiu vor parcurge pe biciclete traseul: Teatrul "Maria Filotti" - Str. Mihai Eminescu - str. Republicii - Str. Oborului - str. Randunicii - Parc Lacu Dulce; participa Universitatea "Constantin Brancoveanu", Asociatia "Pro Democratia", Organizatia nationala Cercetasii Romaniei - Club Braila, Centrul European de Informare si Dezvoltare Braila si Clubul "Voltin" Braila.

De la ora 11.30, in Parcul Lacu Dulce vor avea loc concursuri de desene pe asfalt, role si biciclete, unde participa peste 250 de copii de la Gradinita nr. 34, Scoala "Fanus Neagu", Scoala "Mihai Eminescu", Scoala "Dimitrie Cantemir".Galerie