ASEZAMANTUL DE COPII „SFANTUL IERARH LEONTIE” DIN RADAUTI, AL MANASTIRII BOGDANA - 2016


     In cadrul Campaniilor de Informare si Constientizare a populatiei privind necesitatea Colectarii Selective a deseurilor de ambalaje, am ajuns intr-un loc binecuvantat - Asezamantul de copii „Sfantul Ierarh Leontie” din Radauti, al Manastirii Bogdana. Aici am gasit peste 124 de copilasi frumosi si destepti, care au fost abandonati de catre parinti.

     Pe tot parcursul prezentarii micutii au fost extrem de atenti la informatiile primite, au pus intrebari si au multumit pentru lucrurile noi invatate. De acum vor colecta si ei selectiv deseurile de ambalaje pentru a sprijini reciclarea acestora si protejarea mediului.

     Ajutorul nostru a mai constat si in rechizite, carti, dulciuri si alte lucruri necesare pentru un intreg an scolar.

     Sclipirea din ochii oamenilor de acolo cand au vazut toate lucrurile pe care le-am dus pentru copilasi si nu in ultimul rand fericirea copiilor ne-au impresionat enorm.

     De asemeni am fost placut surprinsi de devotamentul cu care sunt ingrijiti si de preocuparea personalului de a le oferi siguranta, dragoste si atentie, reusind sa-i ajute pe copii sa-si dezvolte partea frumoasa a fiecaruia, realizand personalitati adevarate.

     Toti copii primesc aici, cu adevarat, o sansa la viata !

     Este nevoie de ajutorul sustinut al tuturor celor ce pot si doresc sa ofere sprijin, nu numai financiar si/sau material, dupa posibilitatile fiecaruia.

     Sunt atat de multe lucruri frumoase de spus despre toti acei oameni minunati din acest asezamant, ce nu pot fi exprimate prin cuvinte.

     Va invitam sa va convingeti singuri, noi am plecat cu ochii in lacrimi de emotie si cu dorinta de a face ceva concret si constat, pentru a-i sprijini in continuare.

     Orice ajutor dezinteresat este binevenit.


     Daca doriti puteti contacta direct:

     Asezamantul de copii „Sfantul Ierarh Leontie”

     Radauti, Calea Bucovinei, nr. 201, cod 725400, Suceava

     tel. 0330566441

     www.sfantulleontie.ro

Galerie


VIDEO