GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 6 - BRAILA 2017


     Campaniile organizate de ECOLOGIC 3R, privind importanta colectarii selective, au continuat si in anul 2017. Si in acest an am primit in casa noastra scolari si prescolari, dornici sa invete despre beneficiile reciclarii deseurilor din ambalaje si despre avantajele pe care cu totii le avem daca ne implicam in pastrarea unui mediu curat.

     De aceasta data, in cadrul campaniei derulata de ECOLOGIC 3R in ultimii ani “Ecoatitudinea ta conteaza! Colecteaza selectiv!”, ni s-au alaturat pe parcursul lunilor mai si iunie, Gradinita cu program saptamanal Nr. 49 “Romanita” din Braila, sub indrumarea doamnei profesoare Boboc Simona, Gradinita cu program prelungit Nr. 6 din Braila sub indrumarea doamnei profesoare Sandu Adriana Mariana si Scoala generala Nr. 4 “Al. I. Cuza” din Braila, sub indrumarea doamnelor invatatoare Chirpac Mariana si Broasca Gabriela.

     Copii au fost foarte voiosi si receptivi la prezentarea si filmuletele pregatite de compania noastra, si cu multa atentie si implicare au dat raspunsuri mature si au venit cu sugestii care mai de care mai interesante despre cum ne putem implica cu totii mai corect pentru protejarea naturii.

     ECOLOGIC 3R a oferit copiilor pliante informationale, materiale educationale, carti de colorat, cateva rechizite si dulciuri.

     Asteptam cu drag sa ne revedem voiosi si in anii urmatori, pentru a impartasi mai multe cunostinte despre beneficiile colectarii selective si despre protejarea mediului.

Galerie