Proceduri de contractare

DEMARATI ACUM PROCEDURILE DE CONTRACTARE EFECTUAND URMATOARELE ETAPE:

1. Prima etapa:


Varianta 1

Descarcati, completati si trimiteti pe E-mail sau Fax urmatoarele formulare:

 1. “Cerere acord initiere contract" semnata si stampilata
 2. Continutul Anexelor B si C, cu estimarile cantitatilor de ambalaje, semnate si stampilate:
 3. Alaturi de documentele mentionate mai sus adaugati cate o copie dupa:
  1. Certificatul de Inregistrare Fiscala
  2. Certificatul Constatator eliberat de Registrul Cometului
  3. Ultima declaratie la Administratia Fondului de Mediu
  4. Certificatul de atestare a obligatiilor fiscale la Fondul pentru Mediu

***fiecare semnate , stampilate si cu mentiunea ”Conform cu originalul”.Varianta 2

    Completati ON-LINE Formularul de Initiere Contract

    In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre unul dintre operatorii ECOLOGIC 3R care va oferi suportul informational necesar in vederea demararii procedurilor de contractare.2. A doua etapa:


    Veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii ECOLOGIC 3R care va oferi suportul informational necesar in vederea demararii procedurilor de contractare.

    Pe baza datelor comunicate de dumneavoastra vi se vor tipari Contractul si Anexele acestuia in forma originala, in doua exemplare si se vor trimite la adresa de corespondenta mentionata de dumneavoastra in “Cererea acord initiere contract”.3. A treia etapa:


    Dupa receptia celor 2 contracte, avem rugamintea sa le semnati si stampilati in locurile destinate reprezentantilor dumneavoastra.

    Un exemplar va ramane la dvs iar cel de-al doilea va fi trimis pe adresa de corespondenta a firmei Ecologic 3R impreuna cu anexele aferente la care se vor atasa cate o copie dupa CUI, Certificatul Constatator, ultima declaratie la AFM, semnate, stampilate si cu mentiunea “Conform cu originalul”.4. Mod de lucru pe perioada derularii contractului:


    Odata cu introducerea dvs in baza noastra de date ca partener, veti avea acces la platform noastra on-line, unde va veti autetifica prin intermediul NUMELUI DE UTILIZATOR si a PAROLEI primite in e-mailul de NOTIFICARE.

    Lunar veti intra in contul firmei dvs si veti completa formularul anexei D cu cantitatile efective de ambalaje introduse in piata nationala in luna precedenta.

    Modul de completare al Anexei D si derularea celorlalte etape din va vor fi aduse la cunostiinta atat telefonic de catre operatorul ECOLOGIC 3R care va va contacta, cat si pe site-ul www.ecologic3r.ro la sectiunea “Parteneri”.