Solutii si Avantaje

SOLUTIA

AVANTAJE

    Solutia optima oferita de ECOLOGIC 3R presupune indeplinirea obiectivelor de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje, prevazute in legislatie, prin intermediul unei alternative legale mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, materializata printr-un contract de prestari servicii cu societatea noastra.

    Certificarea pentru desfasurarea acestei activitati este data prin Licenta de operare nr. 1 din 2006 si relicentiat cu Licenţa de Operare Nr. 3 din 2013, eliberata de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, actualizata si vizata anual.

    Avantajele sunt in primul rand de ordin FINANCIAR. Avand un contract cu Ecologic 3R, veti avea de plata de pana la
80 % mai putin comparativ cu valoarea penalitatilor datorate de dumneavoastră catre Administraţia Fondului pentru Mediu in condiţiile neindeplinirii obligaţiilor rezultate din contextul prezentei legi.

    Beneficiaţi de un Raport Lunar si un Raport Anual din partea ECOLOGIC 3R în care se mentioneaza indeplinirea in numele societatii dumneavoastra a obiectivelor anuale de valorificare si reciclare, atat global, cat si pe tip de material de ambalare pentru intreaga cantitate de ambalaje raportata, prin aceasta stingandu-se obligatiile dumneavoastra de plata la Administraţia Fondului pentru Mediu.